Historik


2001, Oktober

Helene och Magnus var till Stockholm och tittade på ny båt, en Bayliner 2355. En 23 fots båt med enorma utrymmen. Vi blev förtjusta bägge två i denna och detta var den perfekta båten för vår familj. Vi köpte den och drog hem den med trailer efter bilen från Stockholm.
Detta var "Monolates"
Efter två sommrar med barnen insåg vi ganska snabbt att skulle vi fortsätta att vara på sjön krävdes en liten större båt. Men vilken sort skulle det vara? - Jo, naturligtvis en Bayliner 2855! Den hade ännu bättre utrymmen än våran båt. Vi tittade runt på lite olika sorter och tyckte att de var lite för dyra och det fanns inte så många till salu.
Jag hittade en Nimbus 28DC och en Nimbus 3003. Vi åkte och tittde på några olika men Helene tyckte nog att dessa var lite för "gubbiga".

2003, Oktober
Nu hittade vi äntligen vår drömbåt, en Nimbus 3003 -88 i Norrtälje. Lite dyr men otroligt fin skick. Vi var sålda för en andra gång på den perfekta båten. Tyvärr var det höst och båten var upptagen på land och vinterkonserverad. Familjen vi köpte den av var otroligt trevliga och vi fastnade direkt för varandra.
Detta var "Celeste I"
I April 2004 sjösattes hon och vi åkte med henne till Västerås i underbart vackert väder.
5 säsonger hade vi henna och Vi var otroligt nöjda med henna under hela tiden. Vi satte dit ankarspel i aktern, lät få ett kapell uppsytt av Eliassons kapell. Vi gjorde "dörrarna" större på bägge sidor och det blev ett lyft.
Nytt kylskåp fick hon ochså.

2007, September
Egentligen var vi väldigt nöjda med vår 3003:a men som man är tittar man även på andra båtar. Tyckte att en flybridge var intressant och vi hittade en på blocket, en Nimbus 4004 i Stockholm. Det var en söndag som vi åkte och tittade på henna. Ja, vi blev sålda igen på denna underbara båt! Ännu en gång hade vi hittat vår drömbåt! 

Print Email

Denna sida använder sig av cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda sidan samtycker du samtidigt till användandet av cookies. Läs mer