Nu är vi framme på Koh Muuk. Det har varit en spännande dag. Det började på morgonen med att de skulle hämta oss 07:00 fast vi tyckte att det var konstigt att de skulle hämta så tidigt eftersom det stod att bussen skulle gå 08:00. Men men som vanligt så kom de inte förrän 08:10. Sedan körde han som en biltjuv till piren där båten skulle gå. Väl på båten, som var importerad från Norge för 3 månader sedan. Den var inte den nyaste och finaste precis, den var från 1967! Alla skyltar stig på norska och de hade betalt 5 miljoner SEK för den. Kanske en aning för mycket....

Sedan bytte vi båt på Koh Lanta och den båten var gjord för 140 personer men det var säkert 200 ombord! Det var faktiskt flera som klev av pga av säkerheten!! Sån tur var så kom vi fram, men det var kaos på båten, all packning i 2 stora högar där inga hittade sina väskor när man skulle kliva av.
Det finns så mycket att skriva så vi får berätta mer när vi kommer hem. Men nu har vi checkat in på bungalowen, ganska mycket mer spartansk än det vi kom från, inget varmvatten, ingen air condition. Men nu sitter vi på restaurangen på stranden med utsikt över havet fat det är mörkt, jättemysigt.

Helene på väg till båten.

 

 

 

 

 

 


Toaletten med kallvatten

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer bilder kommer imorgon. Det är dåligt internet här.